Over ons

De Beij Elektra B.V. is een elektro technisch installatiebureau dat al meer dan 80 jaar het juiste contact is voor al uw diensten en werkzaamheden.Binnen Nederland en tot ver over de grens werkt De Beij Elektra B.V. met een team van 15 professionele medewerkers aan verschillende projecten. Van België en Duitsland tot Spanje, Griekenland, Turkije en zelfs in Cambodja, wij zijn overal inzetbaar. Gericht op hoge kwaliteit en professionaliteit streven wij naar perfectie voor iedere klus.

Auto_img4

Sinds de oprichting in 1933 zijn er 3 generaties van familie De Beij, die er zorg voor dragen dat Firma de Beij Elektra B.V. al meer dan 80 jaar een begrip is in de installatietechniek. Wat begonnen is met de verkoop van lampen is uitgegroeid tot het plaatsen en aanpassen van groot vermogen installaties, groepenkasten en het plaatsen van duurzame installaties zoals zonnepanelen en laadpalen.

Onze klanten variëren van multinationals, woningcorporaties, overheidsinstellingen tot midden/kleinbedrijven en particulieren.

Missie en Visie van De Beij Elektra B.V.

bedrijf

Missie
De vraag van onze klant is het uitgangspunt. Voor alle technische vraagstukken bedenken wij in overleg met de klant een oplossing. Wij streven bij ieder project naar de hoogst haalbare kwaliteit en waar dat mogelijk is naar een duurzame oplossing voor energiebesparing.

Doordat wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen zijn wij een betrouwbare en gekwalificeerde partner voor al onze relaties.

Visie
De Beij Elektra B.V. streeft ernaar om zijn huidige positie in de markt te behouden en waar mogelijk te vergroten door in te spelen op de voortdurende ontwikkelingen in onze elektrotechnische branche.

Om de beste kwaliteit te kunnen blijven leveren om onze klanten een ongekende meerwaarde te bieden maken wij gebruik van de talenten van onze medewerkers, die wij voortdurend trainen en opleiden zodat zij kennis hebben van de huidige ontwikkelingen en dat zij deze toe kunnen passen in de dagelijkse werkzaamheden.